| دسته بندی | عمران |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 24 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 35 |
*کارگاه تهویه مطبوع*
کارگاه تهویه مطبوع (1)
در درس کارگاهی تهویه (1) دانشجویان آشنا می شوند با برخی از کارهای عملی در اجتماع و محیط کار باید با اصول آن آشنا و وارد باشند تا بتوانند از طریق این کارها امرار معاش و امورات زندگی خود را بگذرانند با کارهای در زیر اشاره شده آشنا شویم و آنها هرچه سریعتر یتدگرفته و به مرحله عمل می رسانیم .
1- جوشکاری با برق بر روی سطح صاف (ورق)
2- جوشکاری با برق – روی لوله و اتصال دولوله در سایزهای مختلف با هم
3- جوشکاری با گاز استیلن بر روی صفحه صاف با سیم جوش و بدون سیم جوش
4- جوشکاری با گاز استیلن روی لوله و اتصال دو لوله با سایزهای مختلف با هم
5- سیستم مکانیکی و برقی کولر آبی
6- سیستم مکانیکی و فن کوئل
7- سیستم برق
(1)جوشکاری با برق یا قوس الکتریکی : یکی از روشهای اتصال دائم قطعات به یکدیگر جوشکاری می باشد که در مقایسه با روشهای پرچکاری ارزانتر و سریعتر بوده و علاوه بر سبکی و عدم تضعیف قطعات کار (بدلیل نیاز به سوراخ در پرچکاری ) را نیز به عهده دارد . جوشکاری عبارتست از یکپارچه کردن مواد فلزی و یا مصنوعی با بکار بردن حرارت تنها جوش ذوبی و یا حرارت و فشار جوش پرسی صورت می گیرد . انواع جوشکاری ها عبارتند از جوشکاری با گاز و برق .
(2) یکی دیگر از روشهای جوش ذوبی جوشکاری با قوس الکتریکی است که درآن حرارت مورد لزوم بوسیله قوس الکتریکی تامین می گردد و قوس الکتریکی تامین می گرددو قوس الکتریکی منبع حرارتی بسیار خوبی برای جوشکاری بوده و بکمک آن می توان در زمان کوتاهی درجه حرارتی را بوجود آورد که به مقدار زیادی بالاتر از نقطه ذوب اکثر فلزاتی می باشد که معمولاً در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند (در حدود 4 هزار درجه سانتی گراد ) از مزایای دیگر این روش می توان تمرکز حرارت در محل جوکاری ، توان بیشتر و سرعت عمل زیاد آنرا نسبت به جوس اکسی استیلن نام برد .
قوس الکتریکی در نتیجه عبور جریان الکتریسیته از یک فاصله هوایی (بین الکترودو نقطه کار ) ایجاد می گردد . برای این کار لازم است ابتدا سر الکترود کار را لمس کرده و سپس آنرا تقریباً باندازه قطرش از سطح کار بلند نمود برای تشکیل قوس الکتریکی می توان از جریان مستقیم و یا متناوب استفاده نموده .
در مواردی که از جریان مستقیم برای این منظور استفاده می شود معمولاً قطب مثبت به قطعه کار و قطب منفی به الکترود متصل می شود در این حالت درجه حرارت در قطب مثبت (قطعه کار ) در حدود 600 درجه سانتی گراد بیشتر از قطب منفی (الکترود) می باشد .
از این روش در جوشکاری قطعات ضخیم تر استفاده می شود . در جوشکاری ورقهای نازک بهتر است که قطب مثبت را به الکترود و قطب منفی را قطعه کار وصل کنند تا حوضچه مذاب کم عمق تر بوده و قطعه کار را سوراخ نکند این روش در جوشکاری فولادهای آلیاژی نیز مورد استفاده قرار می گیرد .
جهت تشکیل قوس الکتریکی ولتاژ کم (15 تا 50 ولت ) و شدت جریان زیاد (60 تا 300 آمپر)مورد نیاز بوده و برای تامین آن لازم است که جریان برق شهر را که ولتاژ آن 220 ولت می باشد به ولتاژهای مورد لزوم تبدیل نموده وسیله تبدیل جریان ممکن است ترانسفورماتور یکسو کننده و یا یک موتور ژنراتور باشد که معمولاً بنام دستگاه جوشکاری در شکلهای متفاوت ولتاژی مختلف معرفی می شود در این میان موتور ژنراتور ها و یکسوکننده ها جریان برق مستقیم عرضه کرده و در حقیقت یک نوع مبدل نیز می باشند ولی ترانسفورماتور ها وظیفه تقلیل ولتاژ برق شهر و تامین شدت جریان مورد لزوم را برای تشکیل قوس الکتریکی را بهده دارند در تمام وسایل فوق جریان خروجی قابل تنظیم بوده و مقدار آنرا می توان بر حسب نوع کار تنظیم نمود
الکترودها :
الکترودهای جوشکاری قطعاتی هستند هادی جریان الکتریسیته که در مجاورت قوس الکتریکی ذوب شده و بعنوان سیم جوشکاری وظیفه پرکردن فضای بین قطعات (درز جوش) را بعهده دارند.
جنس الکترود ها بستگی به جنس قطعات اتصال داشته و آنها را می توان به دو گروه بدون روپوش و روپوش دار تقسیم نمود . الکترودهای بدون روپوش نیز به 3 دسته تقسیم می شوند . در موقع جوشکاری با الکترودهای تخت بدلیل تماس مستقیم مذاب با هوای محیط ، اکسیژن و ازت موجود در هوا با مذاب ترکیب شده و علاوه بر آن تولد جرقه زیاد نیز می نماید ، بکمک این الکترودها فقط می توان با جریان مستقیم جوشکاری نمود در داخل الکترودهای مغزدار مواد معدنی قرار داده اند که باعث تثبیت بهتر قوس الکتریکی گردیده و به مقدار زیادی از نفوذ اکسیژن و ازت بداخل درز جلوگیری می کند .
#درصورت هر مشکل ما پشتیبان شما هستیم .
| دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 36 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 16 |
مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.
لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف میشوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه میکند.
قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامینها و لیپیدها است میتواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی میتوان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار میرود، میتواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز میتوانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند
موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 8/889 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 8/89 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 26 ماه
فهرست مطالب
خـلاصــه طــرح
مقدمـه
روش تولـید
توجیه اقتصادی طرح
الف – سرمایه گذاری ثابت
ب- هزینه های جاری
ج – فروش
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
پیش بینی مالی طرح
| دسته بندی | حسابداری |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 50 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 40 |
در کشور ما قسمت عمده بخش عمومی به دستگاه عمومی به دستگاه های دولتی اختصاص دارد که در دو دهه اخیر از رشد و توسعه فوق العادهای برخوردار بوده است.افزایش بهای نفت ، ملی شدن شرکتهای تولیدی ، خدماتی و اعتباری بخش خصوصی و همچنین پیدایش نهادهای خود جوش از بطن انقلاب ، از جمله عوامل موثر در این توسعه اند.
عوامل فوق الذکر موجب گردید تا طیف وظایف و مسئولیتهای دولت پیچیده تر وسیع تر ، متنوع تر و تخصصی تر از گذشته شود.این توسعه در افزایش بودجه کل کشور تاثیر بسزایی داشته است. با نگرش در روند تصاعدی بودجه کل کشور در طی سنوات گذشته ، این رشد گویاتر بیان می شود. به عنوان مثال ، در قانون بودجه سال 1346کل کشور جمعا به مبلغ دویست و هفده میلیارد و دویست و سی و یک میلیون و نهصد و ده هزار ریال(000/910/231/217) منابع و مبالغ بر همین رقم مصارف تصویب شده است. در حالی که در قانون سال 1380 کل کشور جمعا مبلغ چهار صد و پنجاه و پنج هزار و نهصد و هفتاد و هشت میلیارد و دویست و هفت میلیون و نهصد و سی و پنج هزار ریال (000/935/207/975/455) منابع و معادل همین رقم مصارف به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.
بدین ترتیب می توان گفت که بودجه کل کشور و عملکرد آن ، مفهوم و معنایی بس وسیع تر وعمیق تر از برنامه کار و یک صورت حساب مالی ساده برای دولت دارد.
فهرست مطالب
حسابداری دولتی............................................... 2
کاربرد حسابداری دولتی ....................................... 3
اصطلاحات حسابداری دولتی ................................... 4
وجوه مستقل گروه حسابهای اعتبارات هزینه .................. 9
عملیات حسابداری اعتبارات هزینه ای ......................... 10
نحوه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دستگاه اجرایی .......... 17
بستن گروه حسابهای بودجه و دریافت و پرداخت ................ 19
مثال جامع ...................................................... 26
فرم ها .......................................................... 33
فهرست منابع و ماخذ .......................................... 37
| دسته بندی | کامپیوتر و IT |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 4245 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 126 |
سیستم مدیریت محتوا ، ترجمه عبارت content management system یا CMS است ، که به معنای سیستم نرم افزاری ای است که به کمک آن محتوا مدیریت می شود و به نرم افزارهایی گفته می شود که نظام قابل مدیریتی را در ثبت , بروزرسانی و بازیابی محتوا فراهم می آورند . این نرم افزارها الزاما وابسته به وب نیستند و برنامه های کاربردی مدیریت محتوای وب سایت های اینترنتی , صرفا یک نمونه از این گونه سیستم های مدیریت محتوا می باشد. لکن در کشور ما ایران ، بعلت گسترش این شاخه از نرم افزارهای سیستم مدیریت محتوا , عبارت cms تتنها به نرم افزارهای مدیریت وب سایت اطلاق می شود. cms یا سیستم مدیریت محتوا چرخه زندگی صفحات وب سایت اینترنتی را از لحظه ایجاد تا زمان انقراض در بر میگیرند و به صاحبان این وب سایت ها , که لزوما آشنای با مباحث تخصصی اینترنت , وب و برنامه نویسی تحت وب نیستند ، اجازه می دهند تا بتوانند سایت های خود را به نحوی حرفه ای مدیریت کنند. سیستم مدیریت محتوا تحولی شگرف در زمینه طراحی و مدیریت وب سایتهای اینترنتی بهشمار میآید. امروزه توقع بینندگان سایتهای وب بسیار بالا رفته و دیگر مرور وب سایتهایی با صفحات ثابت و راکد هیجانی در آنها ایجاد نمیکند. امروز کاربران به دنبال سایتهایی میگردند که بتوانند به نوعی در گوشهای از آن سهمی داشته باشند و ارائه محتوی، مطالب و اطلاعات جدید در هر بار رجوع کاربران به وب سایت ، میتواند آنها را پایبند سایت نماید.
فهرست :
بخش اول :cms چیست؟
فصل اول :سیستم مدیریت محتوا چیست؟.
فصل دوم :چرا شما یک cms لازم دارید؟
فصل سوم :یک cms چه امکاناتی دارد؟
فصل چهارم :کاربرد cms ها به ترتیب اهمیت محتوا
• محتوای متنی (Text content
• محتوای چند رسانه ای (Multi Media Content
• محتوای فایلی (File base content)
• Fronted
• Backend
فصل پنجم: شیوه های مرسوم در ذخیره سازی اطلاعات
• شیوه ذخیره سازی خام اطلاعات
• شیوه ذخیره سازی اطلاعات بصورت فایل های تغییر یافته یا کدشده
• شیوه ذخیره سازی اطلاعت در بانک اطلاعاتی
فصل ششم :مهمترین ویژگی های سیستم مدیریت محتوا
فصل هفتم :مزایای استفاده از نرم افزار سیستم مدیریت محتوا نسبت به طراحی سایت اختصاصی
فصل هشتم :انواع سیستم های مدیریت محتوا
• سیستم مدیریت محتوای سازمانی
• سیستم مدیریت محتوای مولفه ای
• سیستم مدیریت محتوای وب
فصل نهم :انواع سیستم های مدیریت محتوا به لحاظ نرم افزاری
• سیستم مدیریت محتوای صفحه محور(page base cms)
• سیستم مدیریت محتوای قابلیت محور(future base cms)
فصل دهم :آشنایی با خصوصیات سیستم های مدیریت محتوای معتبر
• ایجاد محتوا
• مدیریت محتوا
• انتشار و نمایش
• قراردادو دادوستد
فصل یازدهم :cms های اطلاعاتی
فصل دوازدهم :cms های اطلاعاتی معروف
• وردپرس wordpress
• سیستم مدیریت محتوای رادیانت cms Radiant
• سیلوراستریپ silver stripe
• جومولا Joomla
• تایپولایت TypoLight
• دروپال Drupal
• سیستم مدیریت محتوای ساده ساخت Made Simple Cms
بخش دوم :wordpress
فصل اول :نگاهی گذرا به وردپرس
• تاریخچه وردپرس
• آمارو ارقام
• وردپرس چیست؟
فصل دوم :طراحی سایت با وردپرس
• زمینه های طراحی و ساخت سایت با وردپرس
• امکانات وردپرس
فصل سوم: نصب محلی وردپرس
• نمایی از محیط نصب
• ابزار رایگان نصب وردپرس برروی کامپیوتر های ویندوزی
فصل چهارم:نحوه نصب وردپرس برروی سرورمحلی
فصل پنجم:شروع بکار
• تنظیمات اولیه
• تنظیمات همگانی
• استفاده از تاریخ شمسی
• تغییر محل ذخیره فایلهای آپلودی
• جلوگیری از حمله اسپم ها
• تغییر نام کاربری
فصل ششم :محیط کار
• کاربا بخش مدیریت پست
• ایجاد پست
• آشنایی با نوار ابزار
• آشنایی با پنل انتشار
• آشنایی با پنل برچسب ها
• آشنایی با پنل دسته ها
• آشنایی با تنظیمات دیگر
• ویرایش یک پست
• کاربا بخش مدیریت برچسب ها
• برچسب چیست ؟
• مدیریت برچسب ها
• کاربابخش دسته ها
• مدیریت دسته ها
• مدیریت چند رسانه ای ها
• درج محتوای جدید به کتابخانه
• مدیریت کتابخانه
• مدیریت پیوند ها
• اضافه کردن یک پیوند جدید
• ویرایش پیوند ها
• آشنایی با پیوند دسته ها
• مدیریت برگه ها
• دلایل استفاده از برگه ها
• اضافه کردن یک برگه
• مدیریت برگه ها
• مدیریت دیدگاهها
• آشنایی با بخش دیدگاهها
فصل هفتم :امکانات محیط وردپرس
• ابزارهای وبلاگ نویسی
• ارسال مطالب بصورت ایمیل
• ستون کناری
• منتشرکردن کارشما
• فیدها
• آدرس دهی برای مطالب شما
فصل هشتم:ویژگی های وردپرس نسخه 3 به بعد
• ادغام با WordPress Mu
• نوع پست دلخواه یا Custom Post Type
• تغییرات در واسط کاری ثبت نام کاربران
• وردپرس 3با پوسته پیش فرض متفاوت
• سرصفحه دلخواه
• تغییر پشت زمینه
• کوتاه سازی URL
• مدیریت منوی راهبری
• امکان ایجاد Template برای نویسندگان یا کاربران
• نوار مدیریت
• صفحه مدیریت آژاکسی
• پیوند داخلی
• پیشخوان شبکه جداگانه
• تگ Quit Press Templat
• قالب پست
• ظاهر جدید مدیریت
• بهبود در نحوه بروزرسانی
• نونما کردن مجدد ظاهر
• آپلود جدید برای رسانه ها
• نتیجه گیری
فصل نهم :چرا وردپرس
• پاسخ سریع به مشکلات امنیتی
• دوستی با SEO
• استفاده آسان
بخش سوم :طراحی قالب
فصل اول:ساخت قالب برای وردپرس
• آموزش ساخت قالب برای وردپرس
• ساختار قالب وردپرس
• مشخصات بلاگ
• توضیحات باگ
• حلقه
• عناوین پست ها
• مشخصات پست
• ساید بار
• فرم جستجو
• تقویم
• فوتر
• نحوه جداکردن فایل Index.php
بخش اول :cms چیست؟
فصل اول :سیستم مدیریت محتوا چیست؟.
فصل دوم :چرا شما یک cms لازم دارید؟
فصل سوم :یک cms چه امکاناتی دارد؟
فصل چهارم :کاربرد cms ها به ترتیب اهمیت محتوا
• محتوای متنی (Text content
• محتوای چند رسانه ای (Multi Media Content
• محتوای فایلی (File base content)
• Fronted
• Backend
فصل پنجم: شیوه های مرسوم در ذخیره سازی اطلاعات
• شیوه ذخیره سازی خام اطلاعات
• شیوه ذخیره سازی اطلاعات بصورت فایل های تغییر یافته یا کدشده
• شیوه ذخیره سازی اطلاعت در بانک اطلاعاتی
فصل ششم :مهمترین ویژگی های سیستم مدیریت محتوا
فصل هفتم :مزایای استفاده از نرم افزار سیستم مدیریت محتوا نسبت به طراحی سایت اختصاصی
فصل هشتم :انواع سیستم های مدیریت محتوا
• سیستم مدیریت محتوای سازمانی
• سیستم مدیریت محتوای مولفه ای
• سیستم مدیریت محتوای وب
فصل نهم :انواع سیستم های مدیریت محتوا به لحاظ نرم افزاری
• سیستم مدیریت محتوای صفحه محور(page base cms)
• سیستم مدیریت محتوای قابلیت محور(future base cms)
فصل دهم :آشنایی با خصوصیات سیستم های مدیریت محتوای معتبر
• ایجاد محتوا
• مدیریت محتوا
• انتشار و نمایش
• قراردادو دادوستد
فصل یازدهم :cms های اطلاعاتی
فصل دوازدهم :cms های اطلاعاتی معروف
• وردپرس wordpress
• سیستم مدیریت محتوای رادیانت cms Radiant
• سیلوراستریپ silver stripe
• جومولا Joomla
• تایپولایت TypoLight
• دروپال Drupal
• سیستم مدیریت محتوای ساده ساخت Made Simple Cms
بخش دوم :wordpress
فصل اول :نگاهی گذرا به وردپرس
• تاریخچه وردپرس
• آمارو ارقام
• وردپرس چیست؟
فصل دوم :طراحی سایت با وردپرس
• زمینه های طراحی و ساخت سایت با وردپرس
• امکانات وردپرس
فصل سوم:نصب محلی وردپرس
• نمایی از محیط نصب
• ابزار رایگان نصب وردپرس برروی کامپیوتر های ویندوزی
فصل چهارم:نحوه نصب وردپرس برروی سرورمحلی
فصل پنجم:شروع بکار
• تنظیمات اولیه
• تنظیمات همگانی
• استفاده از تاریخ شمسی
• تغییر محل ذخیره فایلهای آپلودی
• جلوگیری از حمله اسپم ها
• تغییر نام کاربری
فصل ششم :محیط کار
• کاربا بخش مدیریت پست
• ایجاد پست
• آشنایی با نوار ابزار
• آشنایی با پنل انتشار
• آشنایی با پنل برچسب ها
• آشنایی با پنل دسته ها
• آشنایی با تنظیمات دیگر
• ویرایش یک پست
• کاربا بخش مدیریت برچسب ها
• برچسب چیست ؟
• مدیریت برچسب ها
• کاربابخش دسته ها
• مدیریت دسته ها
• مدیریت چند رسانه ای ها
• درج محتوای جدید به کتابخانه
• مدیریت کتابخانه
• مدیریت پیوند ها
• اضافه کردن یک پیوند جدید
• ویرایش پیوند ها
• آشنایی با پیوند دسته ها
• مدیریت برگه ها
• دلایل استفاده از برگه ها
• اضافه کردن یک برگه
• مدیریت برگه ها
• مدیریت دیدگاهها
• آشنایی با بخش دیدگاهها
فصل هفتم :امکانات محیط وردپرس
• ابزارهای وبلاگ نویسی
• ارسال مطالب بصورت ایمیل
• ستون کناری
• منتشرکردن کارشما
• فیدها
• آدرس دهی برای مطالب شما
فصل هشتم:ویژگی های وردپرس نسخه 3 به بعد
• ادغام با WordPress Mu
• نوع پست دلخواه یا Custom Post Type
• تغییرات در واسط کاری ثبت نام کاربران
• وردپرس 3با پوسته پیش فرض متفاوت
• سرصفحه دلخواه
• تغییر پشت زمینه
• کوتاه سازی URL
• مدیریت منوی راهبری
• امکان ایجاد Template برای نویسندگان یا کاربران
• نوار مدیریت
• صفحه مدیریت آژاکسی
• پیوند داخلی
• پیشخوان شبکه جداگانه
• تگ Quit Press Templat
• قالب پست
• ظاهر جدید مدیریت
• بهبود در نحوه بروزرسانی
• نونما کردن مجدد ظاهر
• آپلود جدید برای رسانه ها
• نتیجه گیری
فصل نهم :چرا وردپرس
• پاسخ سریع به مشکلات امنیتی
• دوستی با SEO
• استفاده آسان
بخش سوم :طراحی قالب
فصل اول:ساخت قالب برای وردپرس
• آموزش ساخت قالب برای وردپرس
• ساختار قالب وردپرس
• مشخصات بلاگ
• توضیحات باگ
• حلقه
• عناوین پست ها
• مشخصات پست
• ساید بار
• فرم جستجو
• تقویم
• فوتر
• نحوه جداکردن فایل Index.php
| دسته بندی | مدیریت |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 46 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 65 |
در مقاله حاضر موضوع توانمند سازی کارکنان و مدیران مورد بررسی قرار گرفته است ابتدا تعاریفی از توانمند سازی ارائه گردیده و سپس عوامل مؤثر بر توانمندسازی در سازمان که عبارتند از سبک رهبری، ساختار، انگیزش، آموزش و رضایت شغلی مورد بررسی قرار گرفته است. و تأثیر عوامل ذکر شده بر توانمندسازی کارکنان تعیین گردیده است. در انتها چند مدل توانمندسازی ارائه گردیده پس از جمع بندی و نتیجه گیری بحث پیشنهادات محقق ارائه گردیده است.
واژه های کلیدی: توانمندسازی ، سبک رهبری، ساختار ، انگیزش ، رضایت شغلی ، امنیت شغلی
فهرست مطالب
مقدمه
تعاریف واژه ها و اصطلاحات
توانمندسازی
آموزش education
انگیزش (Motivation)
ساختار Structure
ساختار سازمانی Organization Structure
رضایت شغلی Job Satisfation
سبک رهبری Leadership style
تاریخچه و مبانی توانمندسازی
فرهنگ توانمند سازی
انواع توانمند سازی
توانمند سازی فردی
توانمند سازی عالی
مزایای توانمند سازی
عوامل مؤثر در توانمند سازی
سبک رهبری
نظریه های رهبری
نظریه دوم: رفتار رهبری
نظریه نوع سوم: موقعیتی و اقتضائی
نظریه نوع چهارم: رفتارهای خاص رهبری
ساختارStructure
ابعاد ساختار سازمانی
ساختار و تأثیر آن بر رفتار
انگیزش Motivation
- بعد انگیزشی فرآیند توانمند سازی
- انگیزش و تأثیر آن بر بهره وری
- تفاوت های فردی و انگیزش
- نظریه های انگیزش
- اصول نظریه سلسله مراتب نیازهای پنجگانه
- کاربردهای سلسله مراتب نیازهای پنجگانه برای مدیران
آموزش
- جایگاه آموزش در توانمند سازی مدیران
رضایت شغلی
نظریه های رضایت شغلی
- عوامل مؤثر بر رضایت شغلی
- امنیت شغلی در سایه رضایت شغلی
ارائه و تبیین الگوها ی توانمند سازی کارکنان
مدل توماس و ولتوس
مدل باون ولاونر
مدل کوئین و اسپرتیزر
مدل آلفرد باندورا
مدل ایده آل نولر
مدل بلانچارد، زیگارمی
جمع بندی و نتیجه گیری
منابع
| دسته بندی | مدیریت |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 2824 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 126 |
از عوامل مهم بقا و حیات سازمانها، کیفیت و توانمندی نیروی انسانی است که اهمَیت آن به مراتب فراتر از فناوریهای جدید، منابع مالی و مادی است. در این راستا نقش نیروی انسانی کارآمد، توانا و دانا در تحقق اهداف سازمانی امری غیر قابل انکار میباشد. نیروی انسانی توانمند، سازمان توانمند را بوجود میآورد و سازمان توانمند محیطی است که کارکنان در گروههای مختلف، در انجام فعالیتها با یکدیگر همکاری میکنند (عبدالهی: 1385، ص149). هدف پژوهشگر در این تحقیق بررسی رابطه توانمندسازی منابع انسانی و عملکرد آنها در زندانهاست. برای انجام این کار از جامعه آماری 143 نفری تعداد 104نفر نمونه بر اساس جدول مورگان از کارکنان زندانهای استان خراسان شمالی برای تایید یا رد فرضیههای تحقیق و مؤلفههای تأثیر آموزش شغلی، تفویض اختیار، انگیزههای فردی، غنیسازی شغل، سبک مدیریت و توانمندی بر عملکرد مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردیده که از روایی محتوا و پایایی مناسب برخوردار میباشد. روش تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی بوده که از طریق آن و تجزیه تحلیل دادهها آموزش شغلی، انگیزههای فردی، توانمندی، تفویض اختیار، غنیسازی شغل، سبک مدیریت مورد تایید قرار گرفت. یافتههای تحقیق نشان میدهد که متغیر سبک مدیریت مشارکتی با ضریب 832/0 موثرترین عامل برافزایش عملکرد کارکنان میباشد. به عبارت دیگر هر سازمانی که بتواند از نظر و تخصص کارکنان خود در تصمیمگیری استفاده نماید، سریعتر و با اطمینان خاطر بیشتر به اهداف سازمانی خود میرسد.
کلید واژه:
توانمندی، عملکرد، زندان، اثر بخشی، کارکنان
فهرست مطالب
چکیده تحقیق1
فصل اول: کلیات تحقیق مقدمه3
بیان مسأله4
1-2 اهمیت و ضرورت پژوهش5
1-3 اهداف تحقیق7
1-3-1 هدف کلی7
1-3-2 اهداف جزئی7
1-4 فرضیات تحقیق7
1-5 متغیرهای پژوهش7
1-6 قلمرو پژوهش8
1-7 تعریف اصطلاحات و مفاهیم8
1-7-1آموزش8
1 -7-2 تفویض اختیار9
1 -7-3 غنیسازی شغلی9
1-7-4 نگرشها9
1-7-5 ایجاد انگیزه10
1-8 عملکرد10
فصل دوم- ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1 منابع انسانی13
2-1-1اهمیت منابع انسانی13
2-1-2- ابعاد توسعه منابع انسانی15
2-2 توانمندسازی17
2-2-1 تاریخچه و تعریف توانمندسازی18
2-2-2 اهمیت و نقش توانمندسازی نیروی انسانی در سازمانهای امروزه19
2-2-3 مدلهای توانمندسازی21
2-2-4 توانمندسازی به عنوان رویکردی شناختی25
2 -2-5 عوامل موثر بر توانمندسازی26
2-2-6 رهنمودهایی برای اجرای توانمندسازی32
2-2-7اصول توانمندسازی37
2 -2-8 آموزش توانمندسازی38
2-2-8- 1 انواع آموزش42
2-8-۲- 2 اهداف آموزش43
2-2-8-3 ساختار آموزش در توانمندسازی44
2 -2-9 مولفههای نگرشها45
2-2-9-1 ویژگیهای منبع تغییر دهنده نگرش45
2-2-9-2 انواع نگرش46
2-2-9-3 نگرش اقتضایی46
2-2-9-4 اتخاذ نگرش مثبت47
2-2-9-5- ارتباط نگرش/رفتار47
2-2-10 رهبری و توانمندسازی48
2-3 عملکرد54
2-3-1 تعریف ارزیابی عملکرد55
2 -3-2 عوامل موثر بر ارزیابی عملکرد57
2 -3-3 پاداش مبتنی به عملکرد57
2-4 پیشینه تحقیق60
2-4-1 تحقیقات انجام شده در داخل کشور60
مفاهیم نظری تحقیق65
فصل سوم: روش شناسی
3-1 روش تحقیق67
3-2 جامعه آماری67
3-3 حجم نمونه و رو ش آمارگیری68
3-4 روش گردآوری داده ها68
3-5 ابزار پژوهش68
3-6 تکنیکهای توصیف و تحلیل داده ها69
3-7 پایایی69
1- سازه آموزش شغلی69
2- سازه غنی سازی شغل70
3- سازه تفویض اختیار71
4- سازه انگیزههای فردی72
5- سازه سبک مدیریت مشارکتی73
6- سازه نگرش شغلی74
3-8 روایی76
3-9 روش تجزیه و تحلیل دادهها 76
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل
مقدمه78
4-1 تحلیل تک متغیره78
4-1-1 آموزش شغلی78
4-1-2 غنی سازی شغل80
4-1-3 تفویض اختیار82
4-1-4 انگیزههای فردی84
4-1-5 سبک مدیریت مشارکتی86
4-1-6 نگرش شغلی88
4-1-7 توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب جنسیت90
4-1-8 توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب سن90
4-1-9 توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب سطح تحصیلات91
4-2 تحلیل دو متغیره92
4-2-1 آزمون فرضیات تحقیق92
4-2-1-1 آموزش شغلی با توانمندسازی و افزایش عملکرد کارکنان رابطه دارد92
4-2-1-2 تفویض اختیار با توانمندسازی و افزایش عملکرد کارکنان رابطه دارد93
4-2-1-3 غنی سازی شغلی با توانمندسازی و افزایش عملکرد کارکنان رابطه دارد93
4-2-1-4 انگیزه های فردی با توانمندسازی و افزایش عملکرد کارکنان رابطه دارد94
4-2-1-5 سبک مدیریت مشارکتی با توانمندسازی و افزایش عملکرد کارکنان رابطه دارد94
4-2-1-6 نگرش شغلی با توانمندسازی و افزایش عملکرد کارکنان رابطه دارد95
فصل پنجم: نتیجه گیری
مقدمه97
5-1 نتایج براساس یافتههای تحقیق97
5-1-1 توصیف متغیرها97
5-1-2 تحلیل فرضیات98
5-1-2-1 فرضیه اول98
5-1-2-2 فرضیه دوم99
5-1-2-3 فرضیه سوم99
5-1-2-4 فرضیه چهارم99
5-1-2-5 فرضیه پنجم100
5-1-2-6 فرضیه ششم100
5-2 نتیجهگیری کلی100
5-3 محدودیتهای تحقیق101
5-3 -1 محدودیت تحقیق101
5-3 -2 محدودیت محقق101
5-4 پیشنهادات براساس یافتههای تحقیق101
5-4-1 پیشنهاد در خصوص توانمند سازی101
5-4 -2 پیشنهاد جهت تحقق افزایش عملکرد کارکنان102
5-4 -3 پیشنهادات برای سایر پژوهشگران102
پرسشنامه103
منابع و ماخذ104
فهرست جداول
جدول 1-2 مدل توانمندی اسپرتیز22
جدول 2-2«فرایند تغییر در تواناسازی- مأخذ: کتاب تواناسازی کارکنان «اسکات. ژاف26
جدول 3-2 عبدالهی: 1385، ص 1327
جدول 1-3 آلفای کرونباخ سازه آموزش شغلی69
جدول 2-3 آزمون برآورد هماهنگی سئوالات سازه آموزش شغلی 70
جدول 3-3 آلفای کرونباخ سازه غنی سازی شغل70
جدول 4-3 آزمون برآورد هماهنگی سئوالات سازه غنی سازی شغل 71
جدول 5-3 آلفای کرونباخ تفویض اختیار 71
جدول 6-3 آزمون برآورد هماهنگی سئوالات تفویض اختیار72
جدول 7-3 آلفای کرونباخ سازه انگیزههای فردی 72
جدول 8-3 آزمون برآورد هماهنگی سئوالات سازه انگیزههای فردی73
جدول 9-3 آلفای کرونباخ سازه سبک مدیریت مشارکتی 73
جدول 10-3 آزمون برآورد هماهنگی سئوالات سازه سبک مدیریت مشارکتی74
جدول 11-3 آلفای کرونباخ سازه نگرش شغلی74
جدول 12-3 آزمون برآورد هماهنگی سئوالات سازه نگرش شغلی 75
جدول13-3 محاسبه آلفای کرونباخ برای متغیرهای سازه ای 75
جدول1-4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب پاسخ به گویههای آموزش شغلی 78
جدول 2-4 جدول آمارههای توصیفی متغیر آموزش شغلی79
جدول3-4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب پاسخ به گویههای غنی سازی شغل 80
جدول 4-4 جدول آمارههای توصیفی متغیر غنی سازی شغلی80
جدول5-4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب پاسخ به گویههای تفویض اختیار82
جدول 6-4 جدول آمارههای توصیفی تفویض اختیار 82
جدول 7-4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب پاسخ به گویههای انگیزههای فردی84
جدول 8-4 جدول آمارههای توصیفی انگیزههای فردی84
جدول 9-4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب پاسخ به گویههای سبک مدیریت مشارکتی86
جدول 10-4 جدول آمارههای توصیفی سبک مدیریت مشارکتی 86
جدول 11-4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب پاسخ به گویههای نگرش شغلی 88
جدول 12-4 جدول آمارههای توصیفی نگرش شغلی89
جدول 13-4 جدول شاخص مرکز متغیر جنسیت90
جدول 14-4 جدول توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب نوع جنسیت 90
جدول 15-4 خلاصه آماری سن90
جدول 16-4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب سن91
جدول 17-4 جدول شاخص مرکزی متغیر تحصیلات 91
جدول 18- 4 توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب مقطع تحصیلی92
جدول 19-4 آماره کی دو فرضیه اول92
جدول 20-4 آماره کی دو فرضیه دوم93
جدول 21-4 آماره کی دو فرضیه سوم93
جدول 22-4 آماره کی دو فرضیه چهارم94
جدول 23-4 آماره کی دو فرضیه پنجم94
جدول 23-4 آماره کی دو فرضیه ششم95
فهرست نمودارها
نمودار 1-1 انواع سبکهای رهبری50
نمودار 2-1 مفاهیم نظری تحقیق65
نمودار1-479
نمودار2-481
نمودار3-483
نمودار 4-485
نمودار5-487
نمودار 6-489
| دسته بندی | مدیریت |
| فرمت فایل | docx |
| حجم فایل | 504 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 137 |
هدف از این پژوهش آشنا کردن افراد با نحوه ی تدوین طرح کسب و کار(BP)، آموزش و تربیت افرادی است که پس از گذراندن دوره BP توانایی لازم جهت تهیه یک طرح کسب و کار را بدست آورند و قادر باشند برای فعالیت اقتصادی موردنظر خود طرح کسب و کار تهیه نمایند.
در فصل اول این پروژه ما با خود کلمه ی کسب و کار و کاربردهای آن آشنا می شویم.
در فصل دوم کسب و کار را از لحاظ مالی و اقتصادی، فنی، بازار و توان مجری طرح مورد بررسی قرار می دهیم.
در فصل سوم یک طرح BP به صورت کامل آمده است که این فصل افراد را با نحوه ی نگارش و تهیه یک طرح آشنا می کند و به منظور کسب مهارت در این زمینه انجام گرفته است.
در فصل چهارم این پژوهش یک نمونه از فعالیت واقعی راتهیه کرده ایم و در اختیار استفاده کنندگان قرار داده ایم.
فهرست مطالب
فصل اول: مفاهیم اولیه. 3
کسب و کار چیست؟. 3
کلمات معادل کسب و کار. 3
معنای کسب و کار (باتوجه به تعریف). 3
انواع کسب و کار (از نظر گسترده). 3
انواع کسب وکار (از نظر حوزه فعالیت). 5
اهمیت کسب وکار از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی.. 5
مهارت های مورد نیاز کسب وکار. 6
مهارت های مالی و اقتصادی:6
مراحل سرمایه گذاری.. 6
عبارات معادل طرح کسب و کار. 7
طرح کسب و کار( BP)چیست؟. 7
اجزای طرح کسب و کار ( BP). 8
مزایای یک طرح کسب و کار ( BP) خوب چیست؟. 8
چه کسی باید طرح ( BP)را تهیه کند؟. 8
چرا باید طرح کسب و کار ( BP)تهیه کنیم؟. 9
ذی نفع و مخاطب ( BP) کیست؟. 9
آن دسته از کارکنان شرکت که در تهیه یک طرح کسب وکار( BP) مشارکت دارند؟. 9
مراحل تهیه طرح کسب و کار BP.. 10
چرخه حیات کسب و کار های کار آفرینانه. 10
نکاتی در مورد طرح BP.. 11
فصل دوم: ساختار کلی کسب و کار BP.. 13
بخش اول : کلیات.. 13
شرح کسب وکار. 13
اهداف طرح کسب وکار. 13
مزایای نسبی طرح.. 14
شرح محصولات و خدمات طرح.. 14
چرخه عمر محصول یا مراحل دوره عمر محصول.. 14
مجوزهای قانونی لازم. 15
معرفی مجری طرح.. 16
نیروی انسانی طرح.. 16
بخش دوم:مطالعه بازار 18
انواع بازارها ازدیدگاه های مختلف (ازنظر فعالیت،سازمانی،اقتصادی). 18
انواع بازار از نظر اقتصادی.. 19
نفوذ به بازار. 20
برآورد عرضه. 20
برآورد تقاضا20
جمع بندی و تحلیل بازار:21
بازاریابی.. 21
اهداف بازاریابی.. 21
مفاهیم اساسی بازاریابی.. 22
آمیخته های بازاریابی (4p). 22
تعریف آمیخته های بازاریابی.. 23
بخش سوم :ارزیابی و برآوردهای فنی طرح 26
فرایند تولید.. 26
دستگاه ها وتجهیزات طرح.. 27
تاسیسات، تجهیزات، وسایل و ابزارآلات.. 27
شرح تجهیزات مورد نیاز طرح.. 28
مواد اولیه مصرفی.. 28
انواع مواد اولیه. 28
محوطه سازی.. 29
ساختمان ها29
ظرفیت تولید (کالا یا خدمات ). 30
روزهای فعال کاری سالانه. 31
نیروی انسانی.. 31
مشخصات محل اجرای طرح.. 32
بخش چهارم: ارزیابی مالی،اقتصادی طرح 34
هزینه ها35
سرمایه ثابت:36
هزینه های قبل ازبهره برداری.. 36
هزینه های جاری (هزینه های دوران بهره برداری). 37
هزینه ی مواد مصرفی.. 37
هزینه ی حقوق ودستمزد. 38
هزینه استهلاک سالانه. 38
هزینه تعمیرات ونگهداری.. 39
هزینه ی مالی طرح.. 39
سودسالانه ی طرح.. 40
برآوردسرمایه درگردش طرح.. 41
نحوه ی تامین سرمایه طرح از داخل.. 41
نحوه ی تامین منابع برای توسعه کسب و کار از خارج شرکت... 41
صورت های مالی طرح.. 42
شاخص مالی، اقتصادی.. 45
شاخص (1) : نقطه سر به سر طرح.. 46
هزینه های ثابت... 47
هزینه های متغیر طرح.. 48
شاخص (2) و (3) : نرخ و دوره ی برگشت سرمایه ی طرح.. 48
شاخص (4) : خالص ارزش فعلی (NPV). 49
شاخص (5) : نرخ بازده ی داخلی (IRR). 50
شاخص (6) و (7) :سرانه سرمایه گذاری طرح و سرانه اشتغال.. 50
شاخص (8) : نسبت سود به هزینه ی کل طرح.. 51
شاخص (9) : نسبت سود به سرمایه طرح.. 51
سایر شاخص ها ی مالی – اقتصادی طرح.. 52
تجزیه و تحلیل نقاط قوت،ضعف،فرصت ها وتهدیدها (swot). 53
جمع بندی نهایی طرح.. 53
ضمائم و پیوست های طرح.. 54
فصل سوم. 55
فرمت طرح کسب و کار BP. 55
برآورد سرمایه ثابت طرح.. 62
برآورد هزینه های سالانه ی دوران بهره برداری طرح.. 66
صورت های مالی طرح.. 70
شاخص های مالی،اقتصادی طرح.. 72
فصل چهارم. 75
یک نمونه طرح تفصیلی از کسب و کارBP75
بخش4-1: چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی.. 76
بخش4-2 : کلیات معرفی محصول.. 77
مقدمه. 77
تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول.. 77
نام و کاربرد محصول.. 78
طبقه بندی محصول.. 78
ویژگیها و مشخصات فنی محصول.. 78
بسته بندی محصول.. 78
شماره تعرفه گمرکی.. 79
استاندارد محصول.. 79
کالاهای قابل جانشینی.. 80
بررسی بازار و قیمت فروش... 80
بررسی روند مصرف.. 80
بررسی روند وارد اتو صادرات.. 81
بررسی قیمت فروش محصول مشابه. 81
نتیجه گیری.. 81
بخش 4-3: بررسی و برآوردهای فنی.. 82
مقدمه. 82
ارائه روشهای مختلف تولید.. 82
تشریح جامع فرآیند تولید.. 83
بررسی مناطق،مراحل وشیوههای کنترل کیفیت... 83
کنترل کیفیت مواداولیه. 83
کنترل کیفیت فرآیند.. 84
کنترل کیفیت محصول نهایی.. 84
تعیین ظرفیت،برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد.. 84
برآورد میزان مصرف مواداولیه. 85
کاغذ تیشو. 85
کارتن بسته بندی.. 86
لوله مقوایی.. 86
کیسه پلی اتیلنی.. 87
دستگاهها و تجهیزات خط تولید. 87
معرفی دستگاهها و تجهیزات خط تولید.. 88
نقشه استقرار ماشین آلات.. 89
تجهیزات و تأسیسات عمومی.. 91
آزمایشگاه. 91
تعمیرگاه. 91
تأسیسات برق.. 91
تأسیسات آب.. 95
تجهیزات حمل و نقل.. 96
تأسیسات سوخت رسانی.. 96
سایرتأسیسات.. 97
محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز. 98
برآورد پرسنل تولیدی.. 98
برآورد پرسنل غیرتولیدی.. 99
محاسبه سطح زیربنا و مساحت موردنیاز. 99
مساحت سالن تولید.. 100
مساحت انبارها100
مساحت تأسیسات و تعمیرگاه. 103
مساحت آزمایشگاه. 103
مساحت ساختمانهای اداری،رفاهی و خدماتی.. 103
مساحت زمین،ساختمان و محوطه سازی.. 104
نقشه جانمایی ساختمانها107
زمانبندی اجرای پروژه. 108
بخش 4-4:بررسی های مالی و اقتصادی.. 109
مقدمه. 109
اطلاعات مربوط به سرمایه در گردش و برآورد آن.. 110
برنامه تولید سالیانه. 110
مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی.. 111
هزینه های تأمین انواع انرژی مورد نیاز. 112
هزینه خدمات نیروی انسانی.. 112
جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش... 113
اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت و برآورد آن.. 115
هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید.. 115
هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی.. 117
هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی.. 118
هزینه وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل.. 119
هزینه لوازم و اثاثیه اداری.. 119
هزینه های قبل از بهره برداری.. 119
جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت... 121
کل سرمایه گذاری.. 122
هزینه های تولید. 122
هزینه های ثابت... 122
هزینه های متغیر. 123
قیمت تمام شده محصول.. 124
صورتهای مالی و شاخصهای اقتصادی طرح.. 125
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح.. 125
نتیجه گیری:126
منابع:127
| دسته بندی | فنی و مهندسی |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 2348 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 23 |
تمامیسفرههایآب زیر زمینی اعم از سفرههایازاد وتحتفشاربراساس قانون ظروف مرتبطه عملمیکنند. بهاینمفهومکه اگر ازیکنقطهای ازین سفرهبراثر نیروی ثقل یا پمیاژآبیبرداشته شود،به عبارتی دیگر، اگر در روی یک سفره که چاه یا قنات ویاچشمه ای را تغذیه می کند،چاه جدیدی حفر شود،چنانچهسفرهتغذیهنگردد،کاهشابتا محدوده خاصی برروی تمامی سطح سفره محسوس خواهد بود. به همین جهتبرای هر چاه یا قناتی که فعلا آب آن برداشت میشود، حریمی در نظر گرفته میشود.به عنوان نمونه اگر چاه یا قناتی در یک سفره که چاه ویا قنات دیگری در ان قبلا فعال بوده،حفر گردد ، باید برای آنها تعیین حریم گردد،اینحریمدر گذشته به صورت محلی وبه شکل عرفو باشیوههایخاصی انجام میگردید اما امروزه در ارتباط باکمیت وکیفیت آب ونوع وعمق وضخامت سفره ،نوعموتور(ازنظر قدرت وتوان)مربوط به دو منبع استحصال آب با نظر ادارهآبهای زیر زمینی محل از روشهای محلی واز روی تخمین تعیین میشود .چرا که باتوجه به تجربه قبلی کارشناس ،حریم 500متر تا 5000 متر یا بیشتر وکمتر اعلام میشود.اما درین تحقیق سعی گردیده که با توجه به برداشت شدید وبی رویه آبهای زیر زمینی در ایران و تاحدودی عدم تغذیه مناسب آن از یکسو،وآلودگی شدید آبهای زیر زمینی در مخروط های افکنه (تمام شهر هایی که بر روی مخروط های افکنه قرار گرفتهاند نظیر تهران ،کرج،قزوین،ورامین ،سمنان. و دههاشهر دیگر..)،حریم چاهها به روش علمی باآخرین دستاوردها درین زمینه ، تعیین میگردد .این روشها کاربردی بوده ومیتواندالگویی نو برای محاسبه حریم تمامی منابع آبی به ویژه چاه باشد. (عاشوری ، 1367)
کلید واژه ها :حریم سفره های آب زیر زمینی،حریم چاه،خط 50 روز
1- مقدمه:
یک جغرافیدان جهت مطالعه پراکندگی چشمه های موجود در یک منطقه و چاههای عمیق و نیمه عمیق و یا دستی پر آب وکمآب ونوسان آب آنها با توجه به برداشت زیاد ویا نوسان بارش،یک مهندس عمران درمطالعات مهندسی مربوط به ساخت وساز ها وتامین آب شربواحدهای مسکونی و تجاری وصنعتی، ویک مهندسبرنامهریزیشهری وروستاییدر مطالعات خود پیرامون آبرسانی شهری وروستاییوپیش بینیمحدودیت توسعه وگسترش آتی روستا یا شهر، ویک مهندس کشاورزی به جهت تدارک همه جانبه در تامینآبزراعیمحصولات سیفی و شتوی ویک متخصص تکتونیکدر ارتباطبا تغییراتزمین ساختیسفره هایآب زیرزمینی وچگونگی جابجایی آب سفره ها درارتباط بافرایند های تکتونیکی ویک خاک شناس در ارتباط با نوسان آب زیرزمینی وتغییرات پایداری وچسبندگی خاک،همگی نیاز شدید به مطالعه وبررسی حریم سفره های آب زیر زمینی دارند،که در این مقوله بیشتر به محاسبه حریم آب چاهها پرداخته می شود.نوسان آب چاهها وقنوات در ارتباط مستقیم با تغییرات حریم سفره آنها میباشد.چون بیش از 95 درصد آب شرب شهر ها وروستاهها وهمچنینآب کشاورزی از طریق آبهای زیر زمینیتامین میگردد،پس شناسایی حریم چاهها از نظر میزان بر داشت آبوآلودگیآبها اهمیت فوق العادهای دارد.چرا که اولا برداشت بیش ازحد آب موجب بهم خوردن تعادل حریم چاه شده وسبب خشک شدنآن ویا سایر منابع آب مجاور می گردد.وبه این ترتیب بنیادواحدهای جغرافیای انسانیو جوامع انسانی وتجاری وصنعتیکهبر مبنای آب شکل گرفته بودند،متلاشی میگردند
دوما،تقریبا تمامی شهر ها وروستاهای سراسرکره زمین ازجمله کشور ایران، آب شرب خود را از طریق آبهای زیر زمینی بویژه چاهها تامین می کنند،به این ترتیب آب ها از نظر آلودگی می توانند مشکل جدی برای شهر وندان وروستائیان ایجاد کنند..ازین رو شناسایی حریم چاهها از نظر آلودگی نیزدر مطالعات برنامه ریزی شهری و روستایی وآمایش سرزمین نیز اهمیت میابند.در اصل مقاله ثابت خواهدشدکه تقریباتمامیآب شرب شهرها وروستاهها ازنظر حریم آلودگی مراعات نمی شوند.درین مقاله سعی میگردد که حریم چاهها هم از نظر میزان برداشت وهم ازنظر آلودگی شناسایی وبا اعداد وارقام وروابط ساده ریاضی تعیین گردند.این تحقیق کاملا کاربردی بوده می تواند از سوی مسئولان در مناطق مختلف شهرها و روستا اجرا گردد.
#درصورت هر مشکل ما پشتیبان شما هستیم
| دسته بندی | عمران |
| فرمت فایل | doc |
| حجم فایل | 25 کیلو بایت |
| تعداد صفحات فایل | 28 |
*تحقیق درباره ضایعات خاک*
1-مقدمه :
عمده ترین اساس توسعه فنلاند و اتحادیه اروپا پیشگیری از اتلاف دفع زباله و آشغال در زیر خاک مطابق قانون با خطاب به مردم برای کاهش اسراف (اتلاف) مواد ضروری عموم در مواقع لزوم . دولت فنلاند برای طرح دفع زباله و آشغال در زیر خاک تصمیمی اتخاذ کرد (VNP861/197)که طرح موضع عمومی شورای اتحادیه اروپا با بررسی شورای رهنمود در مورد اتلاف دفع زباله در زیر خاک را تصویب کرد . این طرح اهداف عمده ای را برای سازماندهی به نیازها در بر می گیرد . و طرح دفع زباله طبق قوانین تحت پوشش قرار می گیرد . دستورات جدید برای این طرح ما را به سمتی سوق می دهدکه با وجود مشکلات مالی طبق روشهای امروزی مقرون به صرفه می باشد که دفع هر نوع زباله زیر خاک از اینرهنمودها پیروی دارد که بعد باید در موردشان به بحث پرداخت . ظاهر تمیز آبهایی که در زیرشان زباله دفع شده فقط نتیجه ظاهری ارائه می دهد . زباله ها به محل واگذار می شوند و مسائل زیست محیطی کاهش می یابد گاز از دفع زباله جمع آوری شده یا از سوزاندن زباله حاصل می شود . اگر هیچ کدام از موارد مورد استفاده بازگشت پذیر به طبیعت نباشند تغییرات اساسی در مناظر محیط زیستو اکوسیستم به چشم می خورد . علاوه بر این ، به طور کلی پیدا کردن مواد طبیعی مناسب استفاده مشکل است ، بنابراین ، مواد دوباره وارد چرخه انسان می شود که این برگشت پذیری در کارخانه ها بسیار پرهزینه است . هدف مدیریت ضایعات منطقه ای پاسخ به این سوالات می باشد . واقعاً چه طور می توان از اتلاف تولیدات جلوگیری کرد ؟ چه طور می توان میزان مضرات ضایعات را کاهش داد ؟ چه طور می توان استفاده از ضایعات اولیه به عنوان ماده و ضایعات ثانویه رابه عنوان انرژی افزایش داد ؟ چه طور می توان مدیریت برای ضایعات تشکیل داد طوری که خطر و ضرری به سلامتی و محیط زیست نرساند ؟
در جنوب unsima صدور 40 زمین محل دفع زباله هستند که 13 آنها مربوط به شهرداری منطقه ها و 10 آنها مربوط به کارخانجات منطقه ها هستند . در ضمن ، کارخانه ها در منطقه تولید مواد ضایعاتی می کنند که قابل استفاده می باشند که تنها در محل دفع زباله زیرخاک یافت می شوند . هدف این طرح ، ایجاد روش جدید برای دفع زباله و اشغال زیرخاک طوری که جنبه مالی و زیست محیطی آن در نظر گرفته شود . روش می تواند در محل یا منطقه باشد که در فنلاند و اروپا بهتر از دیگر نقاط دنیا به کار برده شده است . روش این چنین خواهد بود : افزایش قیمت مناسب دفع زباله و آشغال زیر خاک بررسی ارائه خدمات کیفی با هدف دفع زباله افزایش به کارگیری مجدد محصولات کارخانه ای و جلوگیری از صدور کالا به کشور دیگر بابهای کمتر از بهای عادی کاهش استفاده از میزان مواد طبیعی ، افزایش همکاری بین کارخانجات ، انجمن شهرها و مسئولان ، ایجاد مشاغل ، افزایش محل دفع زباله زیر خاک و بناها باچشم انداز ، هدف دیگر این طرح افزایش روشهایی برای تسهیلات مربوط به حفظ محیط زیست است . این روش دستوراتی برای مطالعه مواد و بررسی مقدماتی دفع زباله و نیز سازماندهی اهداف و نظریات را در بر می گیرد . تشخیص تسهیلات مربوط به حفظ محیط زیست اصلی و حیاتی است . مانند خلبان که بعد از کنترل عملکردهای مراقبتی که در محل دفع زباله Koivissiha انجام داد . مواد مورد استفاده بدنه فیبرگل Metsaserla و بال و دکمه (کلید) خاک Helsingin است . خاکستر خاک به چند دلیل کارآیی دارند ، میزان تولید باید به اندازه کافی باشد چون فعالیت شرکت در همکاری و تحقیق و نیازمند به حل سوالات می باشد .
.jpg)
2-طرح سازماندهی :
این طرح توسط مدیریت ضایعات خاک جنوب نظارت می شود . سازمان برای مدیریت و نظارت گروه اداره می شود و گروهی دیگر کار را انجام می دهند . گروه نظارت شامل نمایندگان مدیریت ضایعات خاک جنوب unsima ، انجمن شهرهای unsima، شرکتهای تولید کننده ، Metsa-serla ، Kymmen upm , kirkniem – Lohjanpaperi و Helsingin Engergia ، سازمان محیط زیست فنلاند (FEI) می باشد . گروه کار شامل نمایندگان در بخش : مدیریت ضایعات خاک جنوب unsima – سازمان محیط زیست فنلاند – وتایک (مشاور)، می باشد . گروه کنترل نظارت در دسامبر و 1997 ، 1998 جلسه ای داشتند . علاوه بر این گروه اطلاع تمام و کمال درباره پیشرفت طرح داشتند.
گروه کار تقریباً ماهیانه کار را به اتمام می رساندند .
#درصورت هر مشکل ما پشتیبان شما هستیم