دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 103 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
عنوان: دانلود پاورپوینت ارزشیابی مشاغل ( فصل ششم کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی)
رشته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 17 اسلاید
کتاب مدیریت منابع انسانی تالیف دکتر سید حسین ابطحی از جمله مهمترین منابع درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل ششم این کتاب با عنوان " ارزشیابی مشاغل " می باشد که می تواند به عنوان کار کلاسی ( سمینار و ارائه در کلاس) مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای زیر است:
مقدمه
ارزشیابی مشاغل چیست ؟
فواید ارزشیابی مشاغل
محدودیت های ارزشیابی مشاغل
زمان ارزشیابی مشاغل
روشهای ارزشیابی مشاغل
روشهای ارزشیابی مشاغل
مراحل پنج گانه ی روش مقایسه عوامل
مراحل شش گانه ی روش امتیازی
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 101 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
عنوان: دانلود پاورپوینت حقوق و دستمزد ( فصل پنجم کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی)
رشته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 17 اسلاید
کتاب مدیریت منابع انسانی تالیف دکتر سید حسین ابطحی از جمله مهمترین منابع درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل پنجم این کتاب با عنوان " حقوق و دستمزد " می باشد که می تواند به عنوان کار کلاسی ( سمینار و ارائه در کلاس) مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای زیر است:
مقدمه
تعاریف و مفاهیم کلی حقوق و ستمزد
اصطلاحات حقوق و دستمزد
نظریه های حقوق و دستمزد
نظریه عامل عرضه و تقاضا
سندیکاها ، اتحادیه ها و کنفدراسیونها (تشکلها / نهادهای صنفی)
نظریه و عامل قدرت پرداخت
نظریه و عامل بهره وری
معایب روش عامل بهره وری
نظریه و عامل هزینه های زندگی
معایب روش هزینه ی زندگی
نظریه ها و عوامل فرهنگی و ارزشی
اجزای تشکیل دهنده ی حقوق و دستمزد
سیاست های کلی حقوق و دستمزد
پرداخت حقوق و دستمزد در زمان بیماری
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 323 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 77 |
*مصالح ساختمان (کاشی ، سیمان ، رسها )*
بخش اول :
کاشی
کاشی :
کلمه کاشی از واژه لاتین tegula مشتق شده از فعل tegere میباشد که معنی پوشاندن یا پوششدادن است لازم به ذکر است که این واژه در زبان رومیها به کاشیهای بام اطلاق میشده کاشی را بعنوان قطعاتی مسطح سطحی از سفالینه پخته شده در نظر میگیریم که در کفها و دیوارهای ساختمانها استفاده میشود و اغلب بخاطر ایجاد مانعی جهت نفوذ آب به بدنه کاشی و نیز جهت خلق رنگ و نقش متنوع آنها را لعاب میدادند معمولاً به لحاظ جنبههای عملی و زیباکاری از کاشی استفاده میگردد. یک سطح مفروش به کاشی و سطحی کاملاً بهداشتی نفوذناپذیری در برابر آب و مناسب نظافت خواهد بود. و با وجود اینکه در مقابل آتش مقاوم است لیکن بخوبی گرما را در محیط پخش مینماید. معمولاً تزئین کاشیها به روشهای مختلفی انجام میگیرد. گاهی اوقات تصویری واحد گاهی منظرهای کامل و زمانی نیز نقوش مرموز که البته ریشه در مسائل آموزشی دارد با باورهای نمادین ملل طرح این کاشیها را تشکیل میدهند. گاهی اوقات فقط در مورد زیبائی سطحی کاشی بحث میشود که البته این نکته مهم نیز حکایت از اهمیت طرحها بافتها، لعابهای رنگی دارد که همیشه چشمها را خیره ساخته است. شکلهای کاشی بسیار متنوع است و اما وجه تشابه تمامی آنها در این است که فقط مناسب پوشش سطوح هستند( که معمولاً صاف و یکدست و گاهی اوقات نیز کوژ دارند) و به همین علت میتوان به راحتی آنها را بدون ایجاد خسارت به ساختمان و از سطوح جدا ساخت. این خصوصیات سبب تمایز کاشی از دیگر پوششهای سرامیکی مانند آجرهای لعابدار، سفالینههای بدون لعاب، یا بلوکهای کوچک لعابدار شدهاست. انواع مذکور معمولاً پس از نصب جزء لازم ساختمان به شمار میآیند و به آسانی نمیتوان آنها را انتقال داد اساساً کاشی را جسمی دوبعدی یا دوکاره محسوب میکنند چرا که تمایز بین اثر ظاهری کاشی و کاربرد آن امری تقریباً محال است.1
یکی از دلائل استفاده از کاشی مسئله محکمبودن، مقاومبودن این ماده در مقابل حوادث طبیعی مانند باد، باران، آفتاب. عناصر شیمیای و کنشها و واکنشهای فیزیکی در ساختمان میباشد. کاشی که پوششی از لعاب روی آن مینشیند بعد از انجام مراحل پخت به دلیل شیشهای بسیار مقاوم سخت و در مقابل جذب آب نفوذناپذیر میباشد. علاوه بر استحکام مناسب این ماده عوامل دیگری نیز در بکارگیری کاشی مؤثر بودهاند از جمله:1- دسترسی آسان به مواد اولیه 2- همآهنگی و همسنخبودن کاشی با آجر
3-شرایط جغرافیایی اعم از آب و هوا ومنابع طبیعی و درست 4- تنوع رنگ و انعطافپذیری کاشی.2
- تنوع رنگها و انعطافپذیری کاشی- همانطور که ذکر شد آجر و کاشی از قابلیت انعطافپذیری عجیبی برخوردارند به نحوی که میتوان کاشی را به ریزترین قطعات ممکن( معرق) و بزرگترین قطعات درآورد. همچنین میتوان این قطعات را در منحنیها، طاقها و قوسها مانند تزئینات مقرنس نیز مورد استفاده قرار داد. «عنصر زیباشناختی مهمی که ایران برای معماری مساجد به ارمغان آورد رنگآمیزی بیرون و درون است.» این رنگآمیزی که با کاشیهای الوان صورت میگیرد علاوه بر زیبایی و جذابیت برای تأثیرگذاری بر بخشهایی از معماری مانند محراب، رواق و کتیبهها مؤثر بوده است چنان که « درک هیل» در کتاب معماری و تزئینات اسلامی میگوید:« تکنیک استفاده از رنگ برای مشخصکردن عناصر ساختمانی یا تریینی به منظور تأکید بر برخی قسمتهای ساختمان یا تزیین به صورت یک ویژگی همیشگی معماری اسلامی باقیماندهاست. استفاده از کاشیهای الوان فضای معماری اسلامی را دگرگون کرده و هیچگاه در صدد آن نبوده که ماهیت معماری را تحت تأثیر خودش قرار دهد. بلکه بزرگترین قدرت کاشی تزیین الوان، تغییر مشکل یک ترکیب کاملاً ساختمانی به ترکیبی درخشان بود که در آن تودههای معماری، طرحهای تزیینی و رنگ با یکدیگر درآمیخت در عین اینکه هر یک اصول و ویژگی خاص خود را دارند. ملاحظه میشود که استفاده از کاشیهای الوان برای ارتقا معنوی و زیبایی فضای معماری به کار گرفتهشده نه برای پوشاندن نقائص و کاستیهای فضای معماری« اصولاً کاشیکاری برای تأکیدگذاری و تجلی بخشی بر اعضای ساختمان مورد بهرهبرداری قرار میگرفت نه به نیت پوشاندن زیر کار یا پنهانکردن خرده نقایص بنایی.» بنابراین به هیچ عنوان تزئینات معماری در ستیز با فضای معماری بر نیامدهاند بلکه کاشیها در کمال آرامش به بدنه معماری اسلامی تکیهزدهاند و فضای بهشتآسا برای آرامش روح و روان ساختهاند.1
1 – کتاب ماه هنر ویژه گرافیک 37-38 مهر و آبان 80 مقاله تاریخچه و هنر کاشیکاری ص 125
2 – کتاب ماه هنر ویژه هنرهای سنتی 45-46 خرداد و تیر 81 مقاله نقش تزئینات در معماری ص 68
1 – کتاب ماه هنر ویژه هنرهای سنتی 46.45 خرداد و تیر 81 مقاله نقش تزئینات ص 68
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 126 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
عنوان: دانلود پاورپوینت آموزش و توسعه ی منابع انسانی ( فصل چهارم کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی)
دسته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 28 اسلاید
کتاب مدیریت منابع انسانی تالیف دکتر سید حسین ابطحی از جمله مهمترین منابع درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل چهارم این کتاب با عنوان " آموزش و توسعه ی منابع انسانی" می باشد که می تواند به عنوان کار کلاسی ( سمینار و ارائه در کلاس) مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای زیر است:
مقدمه
یادگیری
نظریه های یادگیری
نظریه ی محرک – پاسخ
نظریه های یادگیری اجتماعی
مکتب گشتالت
اصول یادگیری
مراحل آموزش
روش ها و فنون آموزش و توسعه ی منابع انسانی
آموزش حین کار
آموزش همجواری
آموزش استاد – شاگردی
روش های آموزشی و توسعه ی مدیریت و سرپرستی
مهارت های تصمیم گیری
بازی های مدیریتی
الگوسازی رفتاری
آموزش حساسیت
تجزیه و تحلیل رفتار های متقابل
روش گردش شغلی
روش مدیریت چند جانبه
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 109 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
عنوان: دانلود پاورپوینت نیرویابی، جذب و گزینش ( فصل سوم کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی)
رشته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 20 اسلاید
کتاب مدیریت منابع انسانی تالیف دکتر سید حسین ابطحی از جمله مهمترین منابع درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل سوم این کتاب با عنوان " نیرویابی، جذب و گزینش" می باشد که می تواند به عنوان کار کلاسی ( سمینار و ارائه در کلاس) مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای زیر است:
مقدمه
نیرویابی
تعاریف و مفاهیم نیرویابی
سیاست های کلی نیرویابی
جذب
گزینش
اصول و کاربست آزمون های استخدامی
انواع آزمون های استخدامی
انواع مصاحبه های استخدامی
معیار های گزینش
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 111 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
عنوان: دانلود پاورپوینت تجزیه ، طراحی و طبقه بندی مشاغل( فصل دوم کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی)
رشته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 19 اسلاید
کتاب مدیریت منابع انسانی تالیف دکتر سید حسین ابطحی از جمله مهمترین منابع درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل دوم این کتاب با عنوان " تجزیه ، طراحی و طبقه بندی مشاغل " می باشد که می تواند به عنوان کار کلاسی ( سمینار و ارائه در کلاس) مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای زیر است:
تجزیه ی شغل
برخی از اصطلاحات تجزیه شغل
روش های تجزیه مشاغل
نتایج حاصل از تجزیه ی شغل
کاربست های مختلف تجزیه شغل
طراحی شغل
توسعه ی شغلی
غنی سازی شغلی
طبقه بندی مشاغل
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 411 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
عنوان: دانلود پاورپوینت ماهیت مدیریت منابع انسانی ( فصل اول کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی)
رشته: مدیریت (مدیریت منابع انسانی)
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 17 اسلاید
کتاب مدیریت منابع انسانی تالیف دکتر سید حسین ابطحی از جمله مهمترین منابع درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل اول این کتاب با عنوان "ماهیت مدیریت منابع انسانی" می باشد که می تواند به عنوان کار کلاسی ( سمینار و ارائه در کلاس) مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای زیر است:
مقدمه
فلسفه مدیریت منابع انسانی
مفهوم مدیریت منابع انسانی
تاریخچه و نقش مدیریت منابع انسانی
سیر تکوینی مدیریت منابع انسانی
جایگاه نوین مدیریت منابع انسانی
اهداف مدیریت منابع انسانی
وظایف و مسئولیت های مدیریت منابع انسانی
سیاست ها و خط مشی های مدیریت منابع انسانی
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 325 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
مقاله ترجمه شده رضایتمندی استفاده کنندگان هزینه یابی برمبنای فعالیت و نوع سیستم به همراه مقاله اصلی
عنوان فارسی: رضایتمندی استفاده کنندگان هزینه یابی برمبنای فعالیت و نوع سیستم: یک نکته تحقیقی
عنوان انگلیسی: Activity-based costing user satisfaction and type of system: A research
note
این مجموعه هم شامل فایل اصلی و هم فایل ترجمه شده می باشد
دسته: حسابداری- مدیریت مالی
فرمت: word ( قابل ویرایش)
تعداد صفحات ترجمه: 17 صفحه
چکیده
این تحقیق به بررسی ادراک استفاده کنندگان از عملکرد هزینه یابی بر مبنای فعالیت(ABC) برای سه نوع مختلف از سیستم در یک مرکز ارتباطات و اطلاعات اصلی در آسیای جنوب شرقی می پردازد.تعداد کمی از تحقیقات قبلی ABC تاثیر نوع سیستم را در عملکرد ABCدر نظر گرفته اند. این تحقیق در یک بررسی از 54شرکت و 181 استفاده کننده از 16 سیستم ABC داخل سازمانی برای ایجاد 5مفهوم عملکردی ( دقت هزینه یابی، مبادله هزینه - فایده ،تاثیر ABC ، استفاده از اطلاعات و اتخاذ تصمیم)تاکید دارد.
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 944 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 50 |
*مبدل های حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتی*
نیروگاه منتظر قائم در زمینی به مساحت تقریبی یک کیلومتر مربع واقع در کیلومتر هفت جاده ملارد در ناحیه کرج بنا شده و در حال حاضر دارای چهار واحد بخار است که هر یک به ظرفیت اسمی 25/156 مگاوات و 6 واحد گازی، سه واحد سیکل ترکیبی می باشد. اولین واحد بخار نیروگاه در تاریخ 29/6/50 آماده بهره برداری شد و با شبکه پارالل گردید.
سوخت مصرفی نیروگاه گاز و سوخت سنگین از نوع مازوت و گازوئیل است که مازوت مصرفی از پالایشگاه تهران توسط خط لولة مستقیم به نیروگاه فرستاده می شود. آب مصرفی نیروگاه نیز توسط 9 حلقه چاه عمیق که در محوطه و در خارج محوطه نیروگاه حفر شده تأمین می گردد.
نیروگاه دارای قسمت های اصلی به شرح زیر می باشد:
1- قسمت شیمی و تصفیه آب: وظیفه این قسمت تولید آب بردن بدون سختی (تصفیه فیزیکی) و آب مقطر (بدون یون) مورد نیاز واحد را می باشد . همچنین مواد شیمیایی لازم را در سیکل های آب و بخار تزریق می کند و در فواصل معین آزمایشات لازم جهت تعیین وضعیت شیمیایی سیکل آب و بخار نیروگاه را انجام می دهد.
2- بویلر: بویلر هر واحد از نوع درام دار ری هیت دار، کوره آن تحت فشار و دارای فن گردش دهنده گاز می باشد. طبق طرح تولید 000/100/1 پوند بخار در ساعت با فشار psi 1875 و درجه حرارت 1005 در خروجی ری هیتر دارد. راندمان کل بویلر برابر 90 درصد می باشد.
3- سیکل آب تغذیه: در سیکل آب تغذیه واحد سه گرمکن فشار ضعیف از نوع بسته، یک دیراتور یا دی گارز از نوع باز یا تماس مستقیم و دو گرمکن فشار قوی از نوع بسته منظور شده است. این سیکل طبق طرح قادر است آب تغذیه را از 108 در کندانسور به 450 در ورود به بویلر برساند.
4)آب خام: سیستم آب خام فقط از چندین لوله و شیر تشکیل شده است و آب را به مقدار لازم به تمام نیروگاه که به آن احتیاج است می فرستد. تأمین آب خام توسط چندین حلقه چاه عمیق می باشد بدین ترتیب که آب چاه ها به تلمبه خانه و استخر دمنده آب فرستاده شده و از تلمبه خانه توسط پمپ ها به لولة اصلی آب خام فرستاده می شود. چون این سیستم به دیگر سیستم ها وابستگی ندارد می توان هر زمان که لازم شد آنرا در مدار قرار داد و عملاً این سیستم همیشه در مدار است حتی اگر تمام قسمت ها متوقف باشند برای تأمین آب آتش نشانی باید مدار باز باشد.
در مورد بسته نگه داشتن اشنعاب هائی که به آن احتیاج ندارند باید دقت فراوان شود چون هرگونه غفلت در این مورد سبب وارد آمدن خسارت می گردد مثلاً ممکن است که کیفیت آب موجود در تانک های آب تصفیه شده را پائین آورد.
در شرایط نرمال بهره برداری، تأمین آب مخازن برای تهیه محلول های شیمیائی مورد نیاز دستگاه ها توسط آب مقطر (واقع در خروجی پمپ کندانسور هر واحد) می باشد ولی اگر سیستم آب کندانسه در مدار نباشد (در شروع راه اندازی) می توان از آب خام جهت تهیه محلول شیمیائی استفاده نمود. سیستم آب خام از یک لولة 16 اینچی تشکیل شده که انشعاب های مشروحه زیر را تغذیه می کند:
الف: یک لوله 4 اینچ جهت آب آتش نشانی
ب: یک لوله 4 اینچ جهت تغذیه ورودی آب شستشو دهنده پیش گرم کن های هوای دوار بویلر
پ: یک لولة 2 ابنچ جهت تأمین آب آبکاری برای یاتاقان های رتور بهم زننده داخل کلاریفایر و آب معمولی جهت دوش های اضطراری و شستشو دهنده ها و شروع راه اندازی در صورت کمی آب فیلتر برای تهیه محلول شیمیایی
د: یک لولة یک اینچ جهت روان ساز بهم زننده کلاریفایر
ه : دو لولة 2 اینچ جهت شستشوی کف کلاریفایرها
و: یک لولة 3اینچ برای تأمین آب سیستم کلرزنی
ز: دو لولة 10 اینچ برای تغذیه آب خام به کلاریفایر واحد یک و دو
د: دو لولة مستقیم آب خام برای تأمین سطح برج های خنک کن در حالت اضطراری
5)سیستم تصفیه آب: تصفیه خانه یا پیش تصفیه قسمتی که آب را از خط اصلی آب خام گرفته و بعد از کلاریفایر و فیلتر کردن از نظر کیفی به حدی می رساند که آماده تحویل سیستم یون گیرها باشد تا در یون گیرها کلید املاح محلول در آن گرفته شود. تصفیه خانه شامل تجهیزات زیر می باشد:
الف: کلاریفایر (دستگاه گیرنده سختی آب یا تصفیه فیزیکی آب) که تا 2168 گالن در دقیقه آب خام جهت تصفیه به آن وارد می شود و خود نیز مجهز به تجهیزات زیر است.
1- شیر پروانه ای جهت کنترل ورود آب خام به کلاریفایر
2- جریان سنج FE13 که جریان آب خام به کلاریفایر را اندازه گرفته و انتقال دهنده جریان 13FT که سیگنال متناسب با جریان آب خام به 13 FTR می فرستد و همچنین میزان کلر تزریقی به کلاریفایر توسط سیگنال فوق کنترل می شود.
3- شیر کنترل سطح با شیرهای جداساز و شیر فرعی (by pass)
4- شیر بک فلاش که با هوا عمل می کند و هوای آن از طریق شیر سلونوئیدی فرستاده می شود.
5- شیر هوائی تخلیه لجن که هوای عمل کننده آن از طریق شیر سلونوئیدی فرستاده می شود.
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 521 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
عنوان: دانلود پاورپوینت مفاهیم اطلاعات
دسته: مدیریت (سیستم های اطلاعاتی مدیریت)
فرمت: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 27 اسلاید
این فایل شامل 27 اسلاید در زمینه مفاهیم اطلاعات بوده و بخشهای زیر را پوشش می دهد:
مقدمه
هدف سیستم های اطلاعاتی
ارتباط بین داده , اطلاعات و دانش
تفاوت بین داده و اطلاعات
اطلاعات حسابداری و مدیریتی
انواع اطلاعات مدیریت
ویژگی های اطلاعات به عنوان یک منبع سازمانی
داده پردازی , گزارش مدیریتی و پشتیبانی تصمیم
سیستمهای ارتباطی
خصوصیات منابع اطلاعاتی با کیفیت
گزارش مدیریتی
وظایف سیستمهای اطلاعاتی مدیریت یکپارچه